2010. október 23., szombat

Kora őszNagyon szeretem az őszt, a tobzódó színeket, mintha versenyben lennének egymással ki tud szebb árnyalatot kikeverni. Ezek még csak olyan őszelő-s képek, pár hete készültek.
Persze itt van a séták "okozója" is, akit szinte lehetetlenség megörökíteni, mert egy pillanatra sem marad egy helyben. Ha sírva könyörgök neki, hogy üljön le egy picit, akkor is épp amikor lenyomom a fényképezőgép gombját elkapja a fejét, mert valami történt a bozótosban (szerinte). Szóval róla csak egy ilyen "menettérti" fotót sikerült alkotnom.10 megjegyzés:

 1. Nagyon szép képek! A séták okozója pedig egyenesen gyönyörű! Megvakargatnám azt a nagy buksit... (ha nem enné le közben a kezemet csuklóból...) :-)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon-nagyon elkaptad az őszt Nóri! Fú, a fények, árnyékok, még a kutya úr (ekkora ebet én élből magázok :-)) bundáján is ahogy váltakoznak, állat jók! Szép sétákat nektek! (És majd kérek téli havas képeket is)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépek a képek! Szeretem én is az őszt, a szines falevelek egyszerűen mesések! "Buksi"pedig nagyon édes, igen én is szivesen megdögönyözném, imádom a kutyákat!

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű képeket kaptunk Tőled, köszönöm!
  A "sétáltatódnak" pedig egy cuppanós az okos buksijára, gyönyörű. Igen Nóri, mi ezt nem értjük, hiszen csak emberek vagyunk, de a fontos dolgok mindig a vaku villanásakor történnek :)))

  VálaszTörlés
 5. :-)))
  Igen a kis drágám gyönyörű és édes, amúgy egy hölgy.
  De csak nemileg, mert különben egy buldózer.Nem véletlenül Lara a neve Lara Croft után (a Tomb Raider-ből).Keményebb csajos név nem jutott az eszünkbe.

  VálaszTörlés
 6. Csodaszép a folyópart, isteniek a bogyók, tüneményes a jószág, a fotók meg úgy sikerültek, hogy szinte ott járok az őszi napsütésben, pedig már igencsak beesteledett...

  VálaszTörlés
 7. Én is imádom az őszt!csak amikor napsütés van :)
  Szép helyeken sétálsz!

  VálaszTörlés
 8. Szia Norono!
  Biztosan elkerülte a figyelmedet az előbbi bejegyzésedhez írt megjegyzésem,nézd meg légy szíves és válaszolj valahol valamit! Köszi

  VálaszTörlés