2011. január 29., szombat



Hát szerettem volna hamarabb elküldeni az első PIF-em ajándékait, de hát ember tervez....Végre azért elkészültem velük..Évi kérésére lett karkötő a meglepi, mert Évi nem hord más ékszert, csak karkötőt, én pedig nagyon szeretek karikat gyártani.:-)Mivel az ő egyik kedvenc színe a zöld, ezért az első zöld karkötő lett az övé.Kriszti blogját nézegetve tudtam, hogy neki valami finomat és nőieset kell gyártanom, ezért a lilára esett a választásom.A harmadik pedig egyik első blogbarátom Cimbilimbié. Szerettem volna neki egy kis Korfut idézni, ezért megpróbáltam a gyönyörű korfui öblöket belevarázsolni, ahogy a homokos partra csapnak a türkiz hullámok.Remélem sikerült!Az, hogy egy bogyó is van Cimbi karkötője mellett, annak az az oka, hogy még a szülinapjára ígértem neki valami meglepit, amit rossz szokásom szerint hatalmas késéssel sikerült megfűznöm.Viszont most úgy belejöttem, hogy nem sokára tervezek még egy PIF-et! :-)


 

6 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon klassz bogyeszod van! Tökéletes összhangban van a karival! (hová lett az az aranyos fekete buksika???:))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper ajándék a bogyó különösen tetszik!!

    VálaszTörlés
  3. Óóóóóó... és mind az enyém! Gyönyörűséges, nagyon-nagyon köszönöm Nóri! Az a bogyó valami eszméletlen, és pont a bogyó-mániám közepén :D Ebben fogok alukálni is, hogy reggel az első pillantásom rájuk essen. (Szoktam néha karkötő- vagy medál mintákat hordani az arcomon vagy az oldalamon :D) Köszönöm és sok puszi!

    VálaszTörlés
  4. Csodaszép ajándékok!
    És az én színvilágom!
    Minden elismerésem!

    VálaszTörlés