2011. március 17., csütörtök

Szeretetcsomag

Szeretném Nektek továbbítani a levelet, amit a hajdanvolt "Segíts Daninak" blog kitalálói, szervezői küldtek.
Nem is fontos nekem ehhez többet hozzáfűznöm.
"Kedves Barátaink!


Ne haragudjatok, hogy levelünkkel zavarunk titeket, bár vannak, akik már ismerik, szeretnénk értesíteni titeket, hogy a Segíts Daninak blog, új formában, új névvel ismét útjára indult a http:// szeretetcsomag.blogspot.com címen.
Dani és Bence szerencsére most jól vannak, de sajnos a beteg gyerekek száma nem csökken, folyamatosan kapunk leveleket, megkereséseket, amelyekből szomorúbbnál szomorúbb történeketek ismerünk meg.
Levelünket azzal a céllal írjuk, hogy megköszönjük nektek a Segíts Danin való részvételt, akár licitálóként, akár felajánlóként vettetek részt az akcióban, és egyben arra kérjünk titeket, ha tudtok vegyetek részt a Szeretetcsomag működésében is.
Csatoltan küldjük nektek a Szeretetcsomag logóját, és arra kérünk titeket, ha van lehetőségetek egy poszt erejéig említsetek meg minket, vagy helyezzétek el a blogotokon.
Az elmúlt fél évben megtanultuk, hogy a nyilvánosságnak és a bloggereknek hatalmas erejük van, nélkületek nem tudtunk volna ekkora segítséget nyújtani a gyerekeknek.
Bár hetente csak egy felajánlást tudunk fogadni, de továbbra is szívesen várjuk a saját kézzel készített tárgyakat, süteményeket és egyéb dolgokat.

Köszönettel és hálával az egykori Segíts Daninak blog csapata"
  Most a kis Viki segítségére gyűjtenek:

5 megjegyzés:

  1. Szia :) Kösz9, hogy jelezted ezt a fantasztikus dolgot, jelentkeztem én is :)
    Puszillak, nemsokára jelentkezem :)

    VálaszTörlés
  2. Szeretem a gyöngyeidet:)
    http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretem a gyöngyeidet :) ezért nézz be hozzám, vár rád ott valami!

    VálaszTörlés