2012. február 20., hétfő

Alfréd





Hát itt van Ő, vagyis Alfréd. Vezsuzsi szépséges mintája alapján. Tetszik ez a tila gyöngy, jó vele fűzni.
Hát nem tudom ti hogy vagytok az új goggle " "-tal, de én már a falra mászom tőle! Eddig se nagyon kedveltem a beírandó  betűhalmazt (én ezt a szolgáltatást már kitöröltem a blogomról), de most...Értem én hogy a biztonság! De komolyan van, hogy csak a harmadik verziót tudom normálisan elolvasni, pedig tudok és szorgalmasan gyakorolom is az olvasást! Isi bizi! :-)
Posted by Picasa

17 megjegyzés:

  1. A karkötőd gyönyörű,a színei csodaszépek!! Ami biztonságot illeti a hajam égnek áll mert nálam kb 5-re sikerül beírni a jó kódot:(((

    VálaszTörlés
  2. De dögös karkötő!
    Én lapítottam, mert azt hittem csak egyedül vagyok bénácska az olvasásban:)))))

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű a karkötőd....nem vagy egyedül ezzel a "robotolással"....nekem sem sikerül elsőre...meg másodikra....meg sokszor sokadikra sem!

    VálaszTörlés
  4. A karkötő gyönyörű, a kódokkal azt hiszem sokan vagyunk így, csak mindenki magáról hiszi, hogy béna.(Gondolom én.) Most olvastam valahol, hogy ki lehet kapcsolni ezt a szolgáltatást. Megtettem.

    VálaszTörlés
  5. Igen a beállításoknál ki lehet törölni! Így mire négy-öt megjegyzést írok, már annyira tele lesz vele a hócipőm, hogy nincs is kedvem többet hozzászólni!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép ez a karkötő! Én is pont ezen mérgelődtem, hogy alig lehet kiolvasni ezeket a "szavakat"!

    VálaszTörlés
  7. A karkötőd elegánsan gyönyörű.

    A robotos dolgon pedig napok óta rágom magam, hogy hogy hozzam szóba, mert külön posztot nem akartam neki szentelni, viszont még nincs publikus mutogatni valóm.
    Igen bosszantó momentum. Én már a régi verziónál kitöröltem ezt a lehetőséget a hozzászólásnál. Eddig legalább egy szó volt és olvasható... de most... ehh, nem is bosszantom tovább vele magamat.

    VálaszTörlés
  8. Jó ez a lilás.... nekem most ez nagyon bejön!

    VálaszTörlés
  9. csodaszép a karkötőd! Ez a robot dolog... hát... a poén elég fárasztó. Szerintem nem sok robot olvas (gyöngyös) blogokat. Szerintem én is kitörlöm ezt a szolgáltatást.

    VálaszTörlés
  10. Szuper szép lett a karkötő!!!
    ... a "robot" már kikészített engem is!! :-)))

    VálaszTörlés
  11. az imént mérgelődtem én is ezen:D :D
    amit készítettél-gyönyörű, a minta, a színek...szépséges!

    VálaszTörlés
  12. Hűűűű!Mesés és mekkora munka lehetett!

    VálaszTörlés
  13. Boldog születésnapot kívánok :)
    Csodaszép kari :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon köszönöm Ládikó! :-)))

    VálaszTörlés
  15. De szupi ez a karkötő, nagyon király!:)

    VálaszTörlés
  16. De jó, úgy örülök, hogy nem én vagyok egyedül aki a hullámos "szavakat" nem és nem képes kibetűzni... sorstársat találtam :) Egyébként én is kikapcsoltam a robottalanítót, az én blogocskámban ne kelljen szitkozódva kommentelni :D

    VálaszTörlés
  17. Jaj, elfeledtem mondani, hogy Alfréd milyen csinos lett! De semmi baj, nincs robot-ellenőröd, írhatok ahányszor csak akarok :)

    VálaszTörlés