2012. szeptember 13., csütörtök

Évi "szíve" és hukimukiA medál mintájáért (és az összes többi gyönyörűséges mintáért) ezer puszi Évinek! Aki fogalmam sincs milyen gyorsasággal dolgozhat, de az biztos, hogy legalább 48 órára bővíti valahogy a napot a munkái alapján, ráadásul közben még mintákat is gyárt nekünk elképesztő mennyiségben és minőségben!
A hukimuki nálam a Kumihimo, amit egyszerűen nem tudok megjegyezni és mindig ez a szó jut helyette eszembe. Nagyon tetszik egyszerű és gyors technika! Bár látnátok a parafa dugókra felcsavargatott gyöngy sorokat...., állandóan lefutnak és összegabalyodnak! Szóval a gyorsaság még javuló fázisban van. :-) (remélem, legalábbis, hogy javulni fog) Sajnos azokat a műanyag nemistudommineknevezzemeket, amikre felcsavarják a fonalat a Kumihimo fonásnál még itthon nem láttam. De azért így is megoldható a dolog! De nagyon örülnék egy-két jobb ötletnek!

13 megjegyzés:

 1. Szóval hukimukid nagyon jó és a medálod is nagyon tetszik:))))) A bobinokat Gordon Évinél ha megveszed klasszisokkal jobb egyszerűbb és főleg gyorsabb lesz a dolog!!!Gyönyörű lett a nyakláncod!!

  VálaszTörlés
 2. Csodaszép a medálod,egészen fantasztikus! Minden viszontagság ellenére a kumid is nagyon klassz, tetszik!

  VálaszTörlés
 3. Csodaszépet alkottál megint! Amíg nem szerzed be a bobbinokat, tekerheted a fonalat dekorgumira, vagy kicsit vastagabb papírra. Pár kisebb (nem túl erős)ruhaszárító csipesz is sokat segíthet:-)

  VálaszTörlés
 4. Édes ez a hukimuki. Az én családom is mindenféle hablatyot talált ki, ők sem tudták megjegyezni a kimihimo-t. Pedig szuperjól néz ki és helyes a medál is hozzá.

  VálaszTörlés
 5. Csodaszép lett a medál, és a hukimuki' is nagyon tetszik!!!
  :-)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon ügyes vagy! Gyönyörű így együtt a nyaklánc....én először a dekor gumit használtam, de nekem is nagyon "lepkéztek" a szálak, úgy hogy beruháztam a bobinokba....háát sokkal könnyebb...Gyöngyéletben kapsz...és elég ha a kicsiket veszed meg!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon köszönöm a tanácsokat! :-)
  Rávettem a férjemet és reggel elvitt a Gyöngyéletbe, úgy hogy hurráááá! megvannak a bobinok!

  VálaszTörlés
 8. Kedves Norono!

  Jelentkeztél nálam egy könyvlánc játékra és a szabályzat szerint: "ha benevezel, megkérlek írj egy bejegyzést róla a blogodra, tedd ki a képet az oldalsávra és hirdesd a játékot". Látom, hogy kitetted az oldalsávba, de kérlek írj egy bejegyzést is. Köszönöm.

  http://olvaso-naplom.blogspot.ro/2012/09/vandorkonyv-csatlakozz-te-is.html

  VálaszTörlés