2012. november 22., csütörtök

Sujtás

Na már megint szerelmes lettem! Olyan élvezetes ez a technika! Imádom ahogy a sujtás vékony vonala átöleli a gyöngyöket! Tiszta ív és kecsesség az egész!
Még mielőtt azt gondolnátok, hogy milyen ügyes vagyok (nem mintha nem lennék az :-))), elárulom, hogy azért nem ment ez magától ilyen könnyeden! Már régebben belekezdtem egy sujtás ékszerbe, ami azóta is félkészen árválkodik valamelyik dobozkámban (de már nem sokáig). Viszont a múlt héten akkora szerencsém volt, hogy nyertem egy tanfolyami részvételt "Egyedigyöngy Krisztitől", amit Szekeres Szilvi tartott végtelen türelemmel! Nagyon jól éreztem magam a lányok között, hihetetlen jó hangulatban illant el az idő és alig vártam, hogy hazaérkezve folytathassam a fűzést.
Végre befejeztem egy ékszert, amire mostanság nem nagyon van érkezésem (gondolom ezt észrevettétek :-(). Nem csak az a baj, hogy szinte semmi időm nincs rá, hanem valahogy... úgy le vagyok fagyva, vagy mi. Max. nézegetem a gyöngyeimet.
És ez most annyira, de annyira jól esett! Köszönöm!

12 megjegyzés:

 1. Nóra, ez valami mesés! Gyönyörű, finom színei vannak, igazi elegáns, nőies darab! A fotók is szuperek, nagyon ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 2. Már a fotók hangulata mesés...gyönyörűek ugyan a képek, de maga az ékszer, az fantasztikus! Színei, megmunkálása,minden nagyon-nagyon tetszik. Olyan elegáns, nőies, roppant finom munka, hogy ez egy igazi mestermű!

  VálaszTörlés
 3. Fantasztikus szépségű ékszer, ..a színek, ..a formák, gyönyörű darab!!! A fotók is szuper jók!!!
  :-)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép ez a sujtásos! Valahogy én is így érzem magam mostanság..

  VálaszTörlés
 5. Egyszerűen gyönyörűséges. A forma, a színek, és minden együtt.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép lett Nóri:)Láttam már a Fb-n is,nem tudtam,hogy Te követted el:))Ügyi vagy:)

  VálaszTörlés
 7. Látom Te sem bírtál ellenállni....hááát csak gratulálni tudok....nagyon szépséges lett!

  VálaszTörlés
 8. Azt a mindenit de gyönyörű!!! Nagyon ügyes vagy!!!

  VálaszTörlés
 9. Tényleg fantasztikus lett!!!
  Jutka

  VálaszTörlés