2011. szeptember 14., szerda

Lilia



Ezer köszönet Andenak, aki ezt a csodás mintát kitalálta! Bevallom beleestem ebbe a bogyóba! Imádom ezt a formát, ezeket a színeket! Az a baj, hogy más színösszeállítás csak akkor sikerül, ha megerőszakolom magamat, mert valahogy mindig ilyesmire áll rá a kezem, szemem. Az a fura az egészben, hogy ruhában türkiz, vagy a másik színkedvencem, lila, nincs is nekem!
Ti is szoktatok úgy járni, hogy rendeltek bizonyos mintákhoz gyöngyöket, majd valami egészen mást fűztök belőle? Mert most már kezd elegem lenni magamból, hogy állandóan ezt csinálom! Szépen felírom milyen mintához mit rendeltem és amikor megérkezik fűzök valami egészen mást! De most nem bánom, mert Lilia is így született.

17 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper bogyó! A színe és a formája is!!!
    (én folyamatosan úgy járok, hogy rendelek gyöngyöt és mindig más lesz belőle...)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű bogyó, fantasztikus színekkel! (Megnyugtattál, azt hittem csak én járok így. Nálam szegény zöld színű gyöngyök szorulnak háttérbe olyannyira, hogy egész nyáron minden zöldet visszabontottam és más színt fűztem helyette...Megnyugtattalak??:))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó színeket választottál,nagyon jó ez a bogyó,jó kis minta!Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon klassz bogyó! Olyan, mint egy szép toboz. Én is azt csinálom, amit te:-) Megveszek egy csomó gyöngyöt, de ha látok egy szép ékszert valakinél, rögtön az kell nekem is. Nem is beszélve az eltervezett, de soha meg nem fűzött darabokról, aminek a hozzávalói a fiókból bámulnak szemrehányóan:-)

    VálaszTörlés
  5. Jaj de jó, megnyugtattatok! :-)))))

    VálaszTörlés
  6. És engem is :)megnyugtattatok.Valószínűleg ezt nem lehet kiküszöbölni.!De jó,nekem is toboz jutott elsőre eszembe!! Csodás darab!

    VálaszTörlés
  7. Hát ez nagyon szép lett. Nekem is kedvencem ez a bogyó, de én még nem fűztem meg.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon különleges, és szépséges bogyó!!! Nagyon tetszik! :-)
    ...én már rég átálltam a számomra tetsző gyöngyök nagyobb tételben való megvásárlására, kedvemre tudjak az utolsó percben is csere-berelni, ..mégis mindig hiányzik valami, mert folyamatosan variálok.., és akkor még a tervbe vett, meg nem fűzött mintákról nem is beszéltem...:-)))

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű! a színek főleg :)

    VálaszTörlés
  10. Gyönyörű a Liliád Nóri! Beállok a sorba, pont azt csinálom én is, amit te :)

    VálaszTörlés
  11. Csodás születés, elképesztően jó, a helyzeted pedig teljesen ismerős.

    VálaszTörlés
  12. No ez igazi "ütős" darab...a színek csodásak,
    a minta szuper, a kivitelezés fantasztikus!

    VálaszTörlés
  13. Gyönyörű ez a bogyó és szuper a színösszeállítás!!!!!!!

    VálaszTörlés